Voorgerechten van de chef

Rundscarpaccio
17€

“Oma aardappel,, met verse handgepelde Zeebrugse garnalen
25€

Langoustine – ponzu - hyiki
28€

Gebakken wijting
bouillabaisse – asperges - bloemkool
22€

Garnaalkroket – verse peterselie - citroen
16€

Hondshaai – bloemkool – dashi - paling
22€

Asperges van de chef
Oud Brugge – bellota - spinazie
21€

 

DEGUSTATIEMENU
'LA GUERA'
 

Hondshaai
Bloemkool  – gerookte paling – dashi

 Langoustine *
Signature dish of the chef

  Asperges**
Oud Brugge – bellota - spinazie

 Holstein
Shallot  – groene asperge-  nicola aardappel

 Duindoornbes
Witte chocolade – rozemarijn - lychee

 Appeltaart van de chef***
Kaneel  – rietsuiker

 

3 gangen menu aan € 37  -  Wijnselectie € 15
(3-gangen niet mogelijk op zaterdag)
* 4 gangen menu aan  € 49 -  Wijnselectie € 25
** 5 – gangen menu aan € 59 - Wijnselectie € 33

SIGNATURE dish: 15€

 

 

Hoofdgerechten

Noordzeetong
Verse peterselie – handgesneden frieten
36€

Gegrilde verse Babykreeft
Schaaldieren – tomaat – verse kruiden
32€

2 x Holstein – wortel - groene asperges
31€

Kalfszwezerik
Wortel – asperges – Romanesco
35€

 

Vlees van de chef zijn keuze.

Sashi
Oude top melkkoeien zeer zacht van smaak.
36€

Rib eye € 28
Simmenthal

Pluma TOP SELECTION
Afkomstig van het varken, vol van smaak.
31€

Wordt geserveerd met :
Frieten - salade

Bearnaise of Choron
Champignon of Pepersaus (+€3)

 

 

 

U kunt info vragen over allergenen.


Tapa – Entrêcote Menu

 

Tapa mix van de chef

***

Entrêcote
Frieten  - salade – saus naar keuze

 

€ 40 p.p (niet op vrij - zaterdag)