Voorgerechten van de chef

Rundscarpaccio
17€

“Oma aardappel,, met verse handgepelde Zeebrugse garnalen
25€

Langoustine – groene kruiden
28€

Gebakken wijting
Hazelnoot – pijpajuin - knolselder
22€

Garnaalkroket – verse peterselie - citroen
16€

Cobia – avocado – komkommer - dashi
19€

Gebakken ganzelever
Rode biet in zoutkorst - caprité
27€                                                                 

 

DEGUSTATIEMENU
'LA GUERA'
 

Cobia
Komkommer – avocado – dashi

—-

Langoustine *
Signature dish of the chef

—-

Gebakken wijting**
Knolselder – hazelnoot - pijpajuin

—-

Kalfsvlees
Wortel – bimi – tandoori- aardappel

—-

Speculoos Bloedsinaasappel –witte chocolade

—-

Mango***
Amandel –yoghurt - basilicum

 

3 gangen menu aan € 37  -  Wijnselectie € 15
(3-gangen niet mogelijk op zaterdag)
* 4 gangen menu aan  € 49 -  Wijnselectie € 25
** 5 – gangen menu aan € 59 - Wijnselectie € 33

SIGNATURE dish: 15€

 

 

Hoofdgerechten

Noordzeetong
Verse peterselie – handgesneden frieten
34€

Gegrilde verse Kreeft
Schaaldieren – tomaat – verse kruiden
36€

Kalfsvlees – bimi - tandoori
26€

Kalfszwezerik
Wortel – witloof – Romanesco
35€

 

Vlees van de chef zijn keuze.

Sashi
Oude top melkkoeien zeer zacht van smaak.
36€

Rib eye € 28,00 Simmenthal
28€

Pluma TOP SELECTION
Afkomstig van het varken, vol van smaak.
31€

Wordt geserveerd met :
Frieten - salade

Bearnaise of Choron
Champignon of Pepersaus (+€3)

 

 

 

U kunt info vragen over allergenen.


Tapa – Entrêcote Menu

 

Tapa mix van de chef

***

Entrêcote
Frieten  - salade – saus naar keuze

 

€ 40 p.p (niet op vrij - zaterdag)