Voorgerechten van de chef

Rundscarpaccio
17€

“Oma aardappel,, met verse handgepelde Zeebrugse garnalen
25€

Langoustine – ponzu - hyiki
28€

Gebakken Roggevleugel
Hazelnoot – prei - lamsoor
22€

Garnaalkroket – verse peterselie - citroen
16€

Ganzelever – caprite – rode biet - pijpajuin
27€

 

DEGUSTATIEMENU
'LA GUERA'
 

Roggevleugel
Prei – lamsoor - hazelnoot

 Langoustine*
Signature dish of the chef

  Ganzelever**
Caprite – rode biet – pijpajuin

Kabeljauw
Courgette – paprika – paksoi - aardappel

Braambes
Caramel - hazelnoot

 Appeltaart van de chef***
Kaneel  – rietsuiker

 

3 gangen menu aan € 37  -  Wijnselectie € 15
(3-gangen niet mogelijk op zaterdag)
** 4 gangen menu aan  € 49 -  Wijnselectie € 25
*** 5 – gangen menu aan € 59 - Wijnselectie € 33

SIGNATURE dish: 15€

 

 

Hoofdgerechten

Noordzeetong
Verse peterselie – handgesneden frieten
36€

Gegrilde verse Babykreeft
Schaaldieren – tomaat – verse kruiden
32€

Kabiljauw – paprika - paksoi
29€

Kalfszwezerik
Wortel – asperges – Romanesco
35€

 

Vlees van de chef zijn keuze.

Nederlandse Dubbeldoel
Oude top melkkoeien zeer zacht van smaak.
36€

Rib eye
Simmenthal
28€

Pluma TOP SELECTION
Afkomstig van het varken, vol van smaak.
31€

Wordt geserveerd met :
Frieten - salade

Bearnaise of Choron
Champignon of Pepersaus (+€3)

 

 

 

U kunt info vragen over allergenen.


Tapa – Entrêcote Menu

 

Tapa mix van de chef

***

Entrêcote
Frieten  - salade – saus naar keuze

 

€ 40 p.p (niet op vrij - zaterdag)