Voorgerechten van de chef

Rundscarpaccio
17€

“Oma aardappel,, met verse handgepelde Zeebrugse garnalen
25€

Langoustine – ponzu - hyiki
28€

Tomaat – paling- zeekraal
20€

Garnaalkroket – verse peterselie - citroen
16€

Zeebaars – geitekaas – courgette – paprika
27€

 

DEGUSTATIEMENU
'LA GUERA'
 

Tomaat
Paling – avocado - zeekraal

Langoustine *
Signature dish of the chef

Zeebaars op vel gebakken**
Courgette – geitekaas

Pluma
Aubergine – miso – bimi - mosterd

Meloen
Mascarpone – witte chocolade

Praliné ***
Koffie - sinaasappel

 

3 gangen menu aan € 37  -  Wijnselectie € 15
(3-gangen niet mogelijk op zaterdag)
** 4 gangen menu aan  € 49 -  Wijnselectie € 25
*** 5 – gangen menu aan € 59 - Wijnselectie € 33

SIGNATURE dish: 15€

 

 

Hoofdgerechten

Noordzeetong
Verse peterselie – handgesneden frieten
36€

Gegrilde verse Babykreeft
Schaaldieren – tomaat – verse kruiden
32€

Kabiljauw – zeekraal – paksoi
29€

Kalfszwezerik
Wortel – spinazie – Romanesco
35€

 

Vlees van de chef zijn keuze.

Nederlandse Dubbeldoel
Oude top melkkoeien zeer zacht van smaak.
36€

Rib eye
Simmenthal
28€

Pluma TOP SELECTION
Afkomstig van het varken, vol van smaak.
31€

Wordt geserveerd met :
Frieten - salade

Vers geklopte Bearnaise of Choron
Champignon of Pepersaus (+€3)

 

 

 

U kunt info vragen over allergenen.


Tapa – Entrêcote Menu

 

Tapa mix van de chef

***

Entrêcote
Frieten  - salade – saus naar keuze

 

€ 40 p.p (niet op vrij - zaterdag)